Kotlety mielone z fetą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kotlety mielone z fetą

Autor: Agata Chmielewska

ratingratingratingratingrating

1

35 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

250 gramów

100 gramów

1 sztuka

1 opakowanie

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso mielone przełóż do miski. Dodaj posiekany ząbek czosnku i pieprz. Fix Knorr wymieszaj z wodą i odstaw na kilka minut. Dodaj do mięsa i wymieszaj. Ser feta pokrój w kostkę.

Krok 2

Z masy mięsnej formuj kotleciki wkładając do środka kawałek sera feta. Kotleciki smaż na oleju do zrumienienia.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotlety mielone z fetą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotlety mielone z fetą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotlety mielone z fetą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotlety mielone z fetą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotlety mielone z fetą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotlety mielone z fetą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotlety mielone z fetą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kotlety mielone z fetą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej