Kotlety mielone ze szpinakiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kotlety mielone ze szpinakiem

Autor: bernika bernika

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

25 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

3 łyżki

1 sztuka

1 sztuka

10 sztuk

4 łyżki

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę pokroić w kostkę zeszklić, dodac przeciśniety czosnek, szybko przesmażyć i odstawić.

Krok 2

Mięso połączyć z jajkiem,i bułkę tartą, solimy, pieprzymy, dodajemy przyprawe delikat i mini kosteczke Następnie dodajemy cebule z czosnkiem. Liście szpinaku drobno siekamy, paprykę także, dodajemy do mięsa i dokładnie mieszamy. Następnie formujemy kotlety.

Krok 3

Smażymy na oleju. Gotowe podajemy z sałatką.

bernika bernika

Dobra rada:

Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotlety mielone ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotlety mielone ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotlety mielone ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotlety mielone ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotlety mielone ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotlety mielone ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotlety mielone ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kotlety mielone ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.

Czytaj więcej

Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.

Czytaj więcej