Kotlety mielone ze szpinakiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kotlety mielone ze szpinakiem

Autor: bernika bernika

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

13 osób wydrukowało

Pobierz pdf

27 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 szczypta

3 łyżki

1 sztuka

1 szczypta

1 łyżeczka

1 sztuka

4 łyżki

1 sztuka

10 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę pokroić w kostkę zeszklić, dodac przeciśniety czosnek, szybko przesmażyć i odstawić.

Krok 2

Mięso połączyć z jajkiem,i bułkę tartą, solimy, pieprzymy, dodajemy przyprawe delikat i mini kosteczke Następnie dodajemy cebule z czosnkiem. Liście szpinaku drobno siekamy, paprykę także, dodajemy do mięsa i dokładnie mieszamy. Następnie formujemy kotlety.

Krok 3

Smażymy na oleju. Gotowe podajemy z sałatką.

bernika bernika

Dobra rada:

Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotlety mielone ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotlety mielone ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotlety mielone ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotlety mielone ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotlety mielone ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotlety mielone ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotlety mielone ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kotlety mielone ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca. Ponieważ jest to danie, które może smakować świetnie na zimno, jak i prosto z piekarnika.

Czytaj więcej

Sernik nowojorski, wiedeński, japoński, a może swojski serowiec? Na kruchym cieście czy z kruszonką? Z polewą czekoladową, karmelową albo z cukrem pudrem… Gdy mowa o serniku, naprawdę jest w czym wybierać! To pyszny deser, który zachwyca kremową konsystencją i puszystością. Wszystko jednak pod pewnymi warunkami, ponieważ przygotowanie sernika rządzi się swoimi prawami. Jak długo piec sernik i w jakiej temperaturze?

Czytaj więcej