
Składniki
3 łyżki
3 łyżki
1 łyżka
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Składniki marynaty łączymy ze sobą.
Krok 2
Kurczaka dokładnie myjemy i osuszamy ręcznikiem papierowym.
Krok 3
Pałki nacieramy miodową marynatą, przykrywamy i odstawimy na kilka godzin w chłodne miejsce.
Krok 4
Pieczemy w rękawie do pieczenia (worku) w temp. 180 st. C około 45 minut. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu
Delikat przyprawa w płynie Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej