
Składniki
1 łyżka
1 łyżeczka
1 opakowanie
2 szczypty
6 sztuk
2 sztuki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyte pieczarki kroimy w plastry i dusimy na 1 łyżce oleju, posypujemy je 1 płaską łyżeczką Przyprawy Delikat Knorr - moc koperku i pietruszki i podlewamy je niewielką ilością wrzącej wody.
Krok 2
Do pieczarek dodajemy wcześniej upieczone pałki i podudzia kurczaka, dodajemy 100 ml wrzącej wody, doprawiamy czerwoną papryką i chwilkę dusimy.
Krok 3
Do całości dodajemy całe opakowanie Śmietanowo-grzybowego sosu Knorr i dusimy na małym ogniu 10 minut. Mięso wraz sosem z pieczarkami przekładamy na talerz, dekorujemy świeżą natką pietruszki i pomidorkiem koktajlowym.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej