Składniki
null
null
null
1 sztuka
1 sztuka
150 gramów
null
200 gramów
1 sztuka
2 sztuki
4 plastry
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron przyrządź według przepisu na opakowaniu.
Krok 2
Szparagi oczyść, umyj i obgotuj w lekko osolonej i ocukrzonej wodzie przez ,kilka minut, odcedź, przelej zimną wodą, potnij w mniejsze kawałki .
Krok 3
Łososia pokrój w paski i wymieszaj ze szparagami.
Krok 4
Dodaj osączony makaron i wymieszaj.
Krok 5
Papryczkę chilli obierz, oczyść i posiekaj w drobną kostkę, utrzyj razem z Mini kostką Knorra, oliwą i sokiem z limonki.
Krok 6
Dopraw sos i wymieszaj go z sałatką.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku.
Czytaj więcejDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych.
Czytaj więcej