
Składniki
null
null
null
1 sztuka
1 sztuka
150 gramów
null
200 gramów
1 sztuka
2 sztuki
4 plastry
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron przyrządź według przepisu na opakowaniu.
Krok 2
Szparagi oczyść, umyj i obgotuj w lekko osolonej i ocukrzonej wodzie przez ,kilka minut, odcedź, przelej zimną wodą, potnij w mniejsze kawałki .
Krok 3
Łososia pokrój w paski i wymieszaj ze szparagami.
Krok 4
Dodaj osączony makaron i wymieszaj.
Krok 5
Papryczkę chilli obierz, oczyść i posiekaj w drobną kostkę, utrzyj razem z Mini kostką Knorra, oliwą i sokiem z limonki.
Krok 6
Dopraw sos i wymieszaj go z sałatką.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej