Składniki
null
null
null
1 sztuka
1 sztuka
150 gramów
null
200 gramów
1 sztuka
2 sztuki
4 plastry
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron przyrządź według przepisu na opakowaniu.
Krok 2
Szparagi oczyść, umyj i obgotuj w lekko osolonej i ocukrzonej wodzie przez ,kilka minut, odcedź, przelej zimną wodą, potnij w mniejsze kawałki .
Krok 3
Łososia pokrój w paski i wymieszaj ze szparagami.
Krok 4
Dodaj osączony makaron i wymieszaj.
Krok 5
Papryczkę chilli obierz, oczyść i posiekaj w drobną kostkę, utrzyj razem z Mini kostką Knorra, oliwą i sokiem z limonki.
Krok 6
Dopraw sos i wymieszaj go z sałatką.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej