
Składniki
null
1 kilogram
175 gramów
2 sztuki
125 gramów
1 łyżka
1 łyżka
1 łyżeczka
500 gramów
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mango obierz i pokrój w kostkę Włóż do rondla i dolej 1 szklankę wody. Zagotuj.
Krok 2
Następnie dodaj cukier, gotuj do chwili gdy mango będzie miało konsystencję dżemu
Krok 3
Zmiksuj imbir, czosnek i rodzynki po czym przypraw i dokładnie wymieszaj. Dodaj do mango.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej


























