
Składniki
null
null
null
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Marchew umyj, obierz i pokrój na równe kawałki.
Krok 2
Zetrzyj ser żółty na tarce.
Krok 3
Marchew włóż do naczynia żaroodpornego i posyp serem. Zapiekaj przez kilkanaście minut - do momentu, gdy marchewka zrobi się miękka.
Krok 4
Jogurtu naturalnego dopraw skruszoną Mini kostkę Pietruszka Knorr i polej zapieczone marchewki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej