
Składniki
null
null
null
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Marchew umyj, obierz i pokrój na równe kawałki.
Krok 2
Zetrzyj ser żółty na tarce.
Krok 3
Marchew włóż do naczynia żaroodpornego i posyp serem. Zapiekaj przez kilkanaście minut - do momentu, gdy marchewka zrobi się miękka.
Krok 4
Jogurtu naturalnego dopraw skruszoną Mini kostkę Pietruszka Knorr i polej zapieczone marchewki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPolędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać?
Czytaj więcejSłodycz miodu fantastycznie kontrastuje z goryczkowym smakiem musztardy. Nic więc dziwnego, że sos musztardowo-miodowy świetnie komponuje się z wieloma składnikami – zwłaszcza o naturalnie łagodnym smaku. Korzystaj z niego zawsze wtedy, gdy twoim potrawom brakuje wyrazu. Prosty w przygotowaniu sos miodowo-musztardowy do burgera pasuje tak samo dobrze, jak do ryb, sałatek, pieczonych mięs, a nawet kanapek.
Czytaj więcej