Melon w szynce parmeńskiej – Zobacz na przepisy.pl pixel

Melon z szynką

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

10 plastrów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Melona przekrój na pół, wydrąż pestki, obierz z twardej skóry i pokrój w plastry.

Krok 2

Każdy kawałek melona owiń plastrem szynki.

Krok 3

Ułóż na dużym talerzu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Melon z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Melon z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Melon z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Melon z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Melon z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Melon z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Melon z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Melon z szynką - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Dorsz w porach
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej