Melon w szynce parmeńskiej – Zobacz na przepisy.pl pixel

Melon z szynką

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

10 plastrów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Melona przekrój na pół, wydrąż pestki, obierz z twardej skóry i pokrój w plastry.

Krok 2

Każdy kawałek melona owiń plastrem szynki.

Krok 3

Ułóż na dużym talerzu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Melon z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Melon z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Melon z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Melon z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Melon z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Melon z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Melon z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Melon z szynką - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej