Składniki
2 sztuki
5 sztuk
5 sztuk
2 sztuki
1 sztuka
0.5 sztuki
0.5 sztuki
0.5 sztuki
60 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przygotuj Sos sałatkowy włoski Knorr według przepisu na opakowaniu.
Krok 2
Sałaty dokładnie umyj, osusz i porwij na mniejsze kawałki.
Krok 3
Pokrój ogórka, pieczarki oraz jajka. Dodaj wraz z oliwkami do sałaty i wymieszaj.
Krok 4
Zalej sosem sałatkowym i podawaj.
Dobra rada:
Do tej sałatki możesz użyć wszystkich ulubionych sałat.
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.
Czytaj więcej