Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

3 sztuki

1 szczypta

1 szklanka

1 szklanka

null

null

0.5 szklanki

1 szklanka

2 szklanki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wymieszaj wszystkie składniki na ciasto i odstaw na 30 minut, po czym usmaż naleśniki.

Krok 2

Naleśniki posmaruj serem ziołowym, a następnie zroluj i ułóż w wysmarowanym naczyniu do zapiekania.

Krok 3

Zalej beszamelem i posyp tartym serem.

Krok 4

Zapiekaj w piekarniku do czasu, gdy wierzch potrawy przybierze jasnozłoty kolor. Podaj na ciepło.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej