Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem przepis – Zobacz na przepisy.pl

Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

3 sztuki

1 szczypta

1 szklanka

1 szklanka

null

null

0.5 szklanki

1 szklanka

2 szklanki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wymieszaj wszystkie składniki na ciasto i odstaw na 30 minut, po czym usmaż naleśniki.

Krok 2

Naleśniki posmaruj serem ziołowym, a następnie zroluj i ułóż w wysmarowanym naczyniu do zapiekania.

Krok 3

Zalej beszamelem i posyp tartym serem.

Krok 4

Zapiekaj w piekarniku do czasu, gdy wierzch potrawy przybierze jasnozłoty kolor. Podaj na ciepło.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Naleśniki z serem ziołowym pod beszamelem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej