OBWARZANKI Z SEREM

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

10

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

240 osób wydrukowało

Pobierz pdf

146 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

1 kilogram

1 szklanka

1 szklanka

2 sztuki

2 łyżeczki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki dobrze wyrobić.

Krok 2

Rozwałkować na placek grubości około 2 cm.

Krok 3

Szklanką wycinać oponki, a mniejszą foremką robić w nich dziurkę.

Krok 4

Smażyć na rozgrzanym smalcu lub oleju.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • OBWARZANKI Z SEREM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • OBWARZANKI Z SEREM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • OBWARZANKI Z SEREM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • OBWARZANKI Z SEREM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • OBWARZANKI Z SEREM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • OBWARZANKI Z SEREM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • OBWARZANKI Z SEREM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Pączki z nadzieniem
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej