
Składniki
1 sztuka
6 łyżeczek
1 szczypta
1 szczypta
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Oscypka kroimy w plastry o grubości ok. 1,5 cm. Obtaczamy je w roztrzepanym jajku.Układamy na tackach aluminiwych na grillu.
Krok 2
Cebulkę kroimy w plasterki, przyprawiamy smażoną cebulką w kostce Knorra, solą oraz pieprzem i podsmażamy na oleju.
Krok 3
Oscypka podajemy z żurawiną i podsmażoną cebulką.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej