Paprykowe chipsy 'Niby nic' przepis – Zobacz na przepisy.pl

Paprykowe chipsy 'Niby nic'

Autor: Wokalista

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chipsy układamy na talerzu. Serek twarogowy mieszamy z połową mini kosteczki Knorr – czosnek i nakładamy do rękawa cukierniczego. Na każdego chipsa nakładamy porcję serka i posypujemy ziołami, rzeżuchą (lub czymkolwiek co nam pasuje). Dekorujemy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej