Paprykowe chipsy 'Niby nic' przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Paprykowe chipsy 'Niby nic'

Autor: Wokalista

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chipsy układamy na talerzu. Serek twarogowy mieszamy z połową mini kosteczki Knorr – czosnek i nakładamy do rękawa cukierniczego. Na każdego chipsa nakładamy porcję serka i posypujemy ziołami, rzeżuchą (lub czymkolwiek co nam pasuje). Dekorujemy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej