Paprykowe chipsy 'Niby nic' przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Paprykowe chipsy 'Niby nic'

Autor: Wokalista

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chipsy układamy na talerzu. Serek twarogowy mieszamy z połową mini kosteczki Knorr – czosnek i nakładamy do rękawa cukierniczego. Na każdego chipsa nakładamy porcję serka i posypujemy ziołami, rzeżuchą (lub czymkolwiek co nam pasuje). Dekorujemy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej