
Składniki
1 sztuka
null
5 łyżek
null
null
null
1 opakowanie
1 opakowanie
1 opakowanie
0.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę posiekaj i podsmaż.
Krok 2
Dodaj szpinak, pomidory i przyprawy, kilka łyżek śmietany i wymieszaj.
Krok 3
Ugotuj makaron. Odcedź.
Krok 4
Wymieszaj sos z makaronem, posyp serem.

Dobra rada:
Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej