
Składniki
2 sztuki
2 łyżki
300 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki i cebulę pokroić w plasterki.
Krok 2
Rozłożyć na folii aluminiowej lub tacce do grilla. Posypać Mini kosteczką Knorr Smażona cebulka, skropić odrobiną oliwy.
Krok 3
Piec na grillu ok. 15-20 min.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej