
Składniki
4 łyżki
1 sztuka
2 łyżki
4 łyżki
4 łyżki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Śledzie umyj i skrop sokiem z cytryny. Rozkrój każdy filet wzdłuż na pół i posmaruj środek musztardą.
Krok 2
Następnie oprósz każdego fileta Przyprawą w Mini kostkach Smażona cebula.
Krok 3
Rybę obtocz w bułce tartej, pilnując by się nie otworzyła i włoż do wysmarowanego masłem żaroodpornego naczynia. Piecz 30 minut w 180 stopniach.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej

































