
Składniki
4 łyżki
1 sztuka
2 łyżki
4 łyżki
4 łyżki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Śledzie umyj i skrop sokiem z cytryny. Rozkrój każdy filet wzdłuż na pół i posmaruj środek musztardą.
Krok 2
Następnie oprósz każdego fileta Przyprawą w Mini kostkach Smażona cebula.
Krok 3
Rybę obtocz w bułce tartej, pilnując by się nie otworzyła i włoż do wysmarowanego masłem żaroodpornego naczynia. Piecz 30 minut w 180 stopniach.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej