Pieczony śledź w cebuli

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

4 łyżki

1 sztuka

4 łyżki

4 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Śledzie umyj i skrop sokiem z cytryny. Rozkrój każdy filet wzdłuż na pół i posmaruj środek musztardą.

Krok 2

Następnie oprósz każdego fileta Przyprawą w Mini kostkach Smażona cebula.

Krok 3

Rybę obtocz w bułce tartej, pilnując by się nie otworzyła i włoż do wysmarowanego masłem żaroodpornego naczynia. Piecz 30 minut w 180 stopniach.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pieczony śledź w cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pieczony śledź w cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pieczony śledź w cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pieczony śledź w cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pieczony śledź w cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pieczony śledź w cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pieczony śledź w cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej