Składniki
4 sztuki
4 łyżki
1 sztuka
4 łyżki
4 łyżki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Śledzie umyj i skrop sokiem z cytryny. Rozkrój każdy filet wzdłuż na pół i posmaruj środek musztardą.
Krok 2
Następnie oprósz każdego fileta Przyprawą w Mini kostkach Smażona cebula.
Krok 3
Rybę obtocz w bułce tartej, pilnując by się nie otworzyła i włoż do wysmarowanego masłem żaroodpornego naczynia. Piecz 30 minut w 180 stopniach.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuZimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej