
Składniki
70 dekagramów
25 dekagramów
1 łyżeczka
1 łyżeczka
0.5 łyżeczki
1 łyżka
25 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pierś z indyka umyj, osusz. Następnie rozbij tłuczkiem. Rozłóż płat na desce. Oprósz z obydwóch stron przyprawą do kurczaka, czosnkiem, solą i pieprzem.
Krok 2
Wysmaruj mięso żurawiną (ze słoiczka) posyp serem i zwiń w roladę. Owiń folią aluminiową. Piecz ok 60 minut w temperaturze 180 stopni.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Przyprawa do złotego kurczaka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej