Składniki
1 łyżka
2 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pierś z kurczaka pokroić na plastry. Ząbki czosnki posiekać drobno w kostkę.
Krok 2
Sos wymieszać z olejem i wodą,dodać ząbki czosnku. Rukolę umyć, wymieszać z sosem.
Krok 3
Na środek talerza dać kopkę z rukoli, dookoła ułożyć plastry peirsi, wszystko skropić sosem spod rukoli.
Przepisy w Waszym wykonaniu
2 osoby oglądają przepis: 
Grzanki z papryką
15 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej