Pierś wędzona z rukolą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pierś wędzona z rukolą

Autor: bernika bernika

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

2 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pierś z kurczaka pokroić na plastry. Ząbki czosnki posiekać drobno w kostkę.

Krok 2

Sos wymieszać z olejem i wodą,dodać ząbki czosnku. Rukolę umyć, wymieszać z sosem.

Krok 3

Na środek talerza dać kopkę z rukoli, dookoła ułożyć plastry peirsi, wszystko skropić sosem spod rukoli.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pierś wędzona z rukolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pierś wędzona z rukolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pierś wędzona z rukolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pierś wędzona z rukolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pierś wędzona z rukolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pierś wędzona z rukolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pierś wędzona z rukolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pierś wędzona z rukolą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Grzanki z papryką
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej