
Składniki
0.5 sztuki
null
null
4 łyżki
1 pęczek
1 sztuka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Śledzie osącz z zalewy i pokrój kostkę.
Krok 2
Cebulę i papryczkę posiekaj drobniutko i wymieszaj z rybą.
Krok 3
Zalej jogurtem naturalnym i dopraw do smaku, tak aby potrawa była ostra.
Krok 4
Posiekaj koperek i dodaj do sałatki. Wstaw do lodówki na godzinę.
Przepisy w Waszym wykonaniu
3 osoby oglądają przepis: 
Makaron z kurczakiem i pieczarkami
30 min.
łatwe
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej