
Składniki
0.5 sztuki
null
null
4 łyżki
1 pęczek
1 sztuka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Śledzie osącz z zalewy i pokrój kostkę.
Krok 2
Cebulę i papryczkę posiekaj drobniutko i wymieszaj z rybą.
Krok 3
Zalej jogurtem naturalnym i dopraw do smaku, tak aby potrawa była ostra.
Krok 4
Posiekaj koperek i dodaj do sałatki. Wstaw do lodówki na godzinę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej