Pleśniowy z grilla przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pleśniowy z grilla

Autor: Agni

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

17 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

2 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek kroimy w plasterki. Ser pleśniowy typu camembert nacinamy z wierzchu w 5-6 miejscach. W powstałe otwory wciskamy czosnek. Całość posypujemy rozdrobnioną kostką czosnkową.

Krok 2

Ser zawijamy dokładnie w folię aluminiową lub papier do pieczenia, układamy na grillu i pieczemy 20 minut. Podajemy z bagietką. Smacznego!!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pleśniowy z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pleśniowy z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pleśniowy z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pleśniowy z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pleśniowy z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pleśniowy z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pleśniowy z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pleśniowy z grilla - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej