
Składniki
1 opakowanie
2 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Czosnek kroimy w plasterki. Ser pleśniowy typu camembert nacinamy z wierzchu w 5-6 miejscach. W powstałe otwory wciskamy czosnek. Całość posypujemy rozdrobnioną kostką czosnkową.
Krok 2
Ser zawijamy dokładnie w folię aluminiową lub papier do pieczenia, układamy na grillu i pieczemy 20 minut. Podajemy z bagietką. Smacznego!!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej