
Składniki
1 opakowanie
2 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Czosnek kroimy w plasterki. Ser pleśniowy typu camembert nacinamy z wierzchu w 5-6 miejscach. W powstałe otwory wciskamy czosnek. Całość posypujemy rozdrobnioną kostką czosnkową.
Krok 2
Ser zawijamy dokładnie w folię aluminiową lub papier do pieczenia, układamy na grillu i pieczemy 20 minut. Podajemy z bagietką. Smacznego!!
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej