
Składniki
1 szklanka
1 sztuka
2 sztuki
8 plastrów
null
8 plastrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidory sparz i obierz ze skórki. Miąższ pokrój w grube plastry.
Krok 2
Na plastrze szynki ułóż plaster sera i pomidora i jeszcze raz sera i szynki, lekko dociśnij.
Krok 3
Jajko rozkłóć i przypraw pieprzem.
Krok 4
Kotlety maczaj w jajku i panieruj w bułce tartej.
Krok 5
Smaż na oleju na złoty kolor.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej