
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
null
1 sztuka
3 łyżki
1.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę, cukinię i paprykę drobno posiekaj.
Krok 2
Składniki uduś na oleju i wodzie.
Krok 3
Następnie dodaj kukurydzę i posól.
Krok 4
Pokryj sosem pomidorowym i piecz 10 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej