Składniki
10 łyżeczek
2 sztuki
2 sztuki
2 sztuki
1 opakowanie
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
owoce ze słoików wrzucamy do miski resztę owoców tez (oczywiście obrane i umyte) rozdrabniamy blenderem
Krok 2
dodajemy cukier.mieszamy tez blenderem i wlewamy śmietanę wymieszać i gotowe
Krok 3
Taki jogurcik zajmuje naprawdę chwile a smak jest mmm przepyszny i na pewno zdrowszy niż ze sklepu.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.
Czytaj więcej