Ryba na sposób kaszubski

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

0.5 szklanki

3 sztuki

1 sztuka

null

200 gramów

1 kilogram

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety podziel na kawałki i usmaż.

Krok 2

Cebule pokrojoną w krążki zeszklij na oleju.

Krok 3

Następnie wlej szklankę wody i dodaj koncentrat pomidorowy. Zagotuj.

Krok 4

Do garnka wlej szklankę wody, dodaj ocet, ziele angielskie, liść laurowy. Przypraw solą , pieprzem i Delikatem Knorr. Zagotuj.

Krok 5

Obie zalewy połącz, zagotuj i ostudź. Zimną zalewą przełóż rybę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryba na sposób kaszubski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryba na sposób kaszubski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryba na sposób kaszubski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryba na sposób kaszubski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryba na sposób kaszubski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryba na sposób kaszubski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryba na sposób kaszubski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
14 osób ogląda przepis:
Sernik Izaura
czas przygotowania
70 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej