
Składniki
4 sztuki
0.5 szklanki
3 sztuki
1 sztuka
null
200 gramów
1 kilogram
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety podziel na kawałki i usmaż.
Krok 2
Cebule pokrojoną w krążki zeszklij na oleju.
Krok 3
Następnie wlej szklankę wody i dodaj koncentrat pomidorowy. Zagotuj.
Krok 4
Do garnka wlej szklankę wody, dodaj ocet, ziele angielskie, liść laurowy. Przypraw solą , pieprzem i Delikatem Knorr. Zagotuj.
Krok 5
Obie zalewy połącz, zagotuj i ostudź. Zimną zalewą przełóż rybę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej