Składniki
4 sztuki
0.5 szklanki
3 sztuki
1 sztuka
null
200 gramów
1 kilogram
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety podziel na kawałki i usmaż.
Krok 2
Cebule pokrojoną w krążki zeszklij na oleju.
Krok 3
Następnie wlej szklankę wody i dodaj koncentrat pomidorowy. Zagotuj.
Krok 4
Do garnka wlej szklankę wody, dodaj ocet, ziele angielskie, liść laurowy. Przypraw solą , pieprzem i Delikatem Knorr. Zagotuj.
Krok 5
Obie zalewy połącz, zagotuj i ostudź. Zimną zalewą przełóż rybę.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste...
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić?
Czytaj więcej