Ryba pod warzywami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ryba pod warzywami

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

14 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

1 sztuka

2 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa podgrzać w garnku, dodać przecier pomidorowy, czosnek, przyprawy i dusić przez ok. 10 minut.

Krok 2

Rybę zamarynować w przyprawie Knorr. Usmażyć na patelni na złoty kolor.

Krok 3

Rybę przykryć warzywami. Podawać z ryżem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Ryba z sosem pieczarkowym
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej