Ryba pod warzywami

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

13 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

1 sztuka

2 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa podgrzać w garnku, dodać przecier pomidorowy, czosnek, przyprawy i dusić przez ok. 10 minut.

Krok 2

Rybę zamarynować w przyprawie Knorr. Usmażyć na patelni na złoty kolor.

Krok 3

Rybę przykryć warzywami. Podawać z ryżem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Ryba po marynarsku
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej