Ryba pod warzywami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ryba pod warzywami

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

14 osób wydrukowało

Pobierz pdf

15 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

1 sztuka

2 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa podgrzać w garnku, dodać przecier pomidorowy, czosnek, przyprawy i dusić przez ok. 10 minut.

Krok 2

Rybę zamarynować w przyprawie Knorr. Usmażyć na patelni na złoty kolor.

Krok 3

Rybę przykryć warzywami. Podawać z ryżem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej