Ryba pod warzywami

Autor: Grace kuchni

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

13 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

2 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

1 sztuka

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa podgrzać w garnku, dodać przecier pomidorowy, czosnek, przyprawy i dusić przez ok. 10 minut.

Krok 2

Rybę zamarynować w przyprawie Knorr. Usmażyć na patelni na złoty kolor.

Krok 3

Rybę przykryć warzywami. Podawać z ryżem.

0

Opinie o przepisie

Delikat przyprawa uniwersalna Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej