Ryba pod warzywami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ryba pod warzywami

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

13 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

1 sztuka

2 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa podgrzać w garnku, dodać przecier pomidorowy, czosnek, przyprawy i dusić przez ok. 10 minut.

Krok 2

Rybę zamarynować w przyprawie Knorr. Usmażyć na patelni na złoty kolor.

Krok 3

Rybę przykryć warzywami. Podawać z ryżem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ryba pod warzywami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej