Rzodkiewki na patelni przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Rzodkiewki na patelni

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
12 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 sztuka

2 pęczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rzodkiewki oczyść, umyj i osusz. Pokrój wszystkie w paski.

Krok 2

Na patelni rozgrzej masło lub margarynę, po czym dodaj rzodkiewki, cały czas mieszając.

Krok 3

Dopraw rozkruszoną przyprawą w mini kostkach Pietruszka Knorr. Po kilku minutach stopniowo dodawaj sok z połowy cytryny. Podawaj gorące. * Należy uważać, aby masło nie przypaliło się, inaczej potrawa będzie niesmaczna i niezdrowa.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
6 osób ogląda przepis:
Kalafior smażony
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej