Rzodkiewki na patelni przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Rzodkiewki na patelni

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

12 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 pęczki

1 sztuka

1 sztuka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rzodkiewki oczyść, umyj i osusz. Pokrój wszystkie w paski.

Krok 2

Na patelni rozgrzej masło lub margarynę, po czym dodaj rzodkiewki, cały czas mieszając.

Krok 3

Dopraw rozkruszoną przyprawą w mini kostkach Pietruszka Knorr. Po kilku minutach stopniowo dodawaj sok z połowy cytryny. Podawaj gorące. * Należy uważać, aby masło nie przypaliło się, inaczej potrawa będzie niesmaczna i niezdrowa.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Szarlotka z kruszonką
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej