Rzodkiewki na patelni przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Rzodkiewki na patelni

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

12 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 sztuka

2 pęczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rzodkiewki oczyść, umyj i osusz. Pokrój wszystkie w paski.

Krok 2

Na patelni rozgrzej masło lub margarynę, po czym dodaj rzodkiewki, cały czas mieszając.

Krok 3

Dopraw rozkruszoną przyprawą w mini kostkach Pietruszka Knorr. Po kilku minutach stopniowo dodawaj sok z połowy cytryny. Podawaj gorące. * Należy uważać, aby masło nie przypaliło się, inaczej potrawa będzie niesmaczna i niezdrowa.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Rzodkiewki na patelni - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
3 bit na herbatnikach
czas przygotowania
120 min.
stopień trudności

trudne

Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!

Czytaj więcej

Łagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!

Czytaj więcej