Salami mitzu z kozim serem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Salami mitzu z kozim serem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

75 gramów

4 sztuki

300 gramów

1 sztuka

12 plastrów

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozgrzej piekarnik do temperatury 200 stopni.

Krok 2

Skrop kromki ciabatty oliwą z oliwek. Ułóż je na rozgrzanej patelni grillowej i opiecz z obu stron.

Krok 3

Kozi ser ułóż w brytfannie i włóż do piekarnika na 5 minut, aby się dobrze podgrzał.

Krok 4

Salami podawaj z miękkim kozim serem, ugrillowaną ciabattą, oliwkami i owocami kapara.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Salami mitzu z kozim serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Salami mitzu z kozim serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Salami mitzu z kozim serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Salami mitzu z kozim serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Salami mitzu z kozim serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Salami mitzu z kozim serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Salami mitzu z kozim serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Salami mitzu z kozim serem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej