Salami mitzu z kozim serem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Salami mitzu z kozim serem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

75 gramów

4 sztuki

300 gramów

1 sztuka

12 plastrów

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozgrzej piekarnik do temperatury 200 stopni.

Krok 2

Skrop kromki ciabatty oliwą z oliwek. Ułóż je na rozgrzanej patelni grillowej i opiecz z obu stron.

Krok 3

Kozi ser ułóż w brytfannie i włóż do piekarnika na 5 minut, aby się dobrze podgrzał.

Krok 4

Salami podawaj z miękkim kozim serem, ugrillowaną ciabattą, oliwkami i owocami kapara.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Salami mitzu z kozim serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Salami mitzu z kozim serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Salami mitzu z kozim serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Salami mitzu z kozim serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Salami mitzu z kozim serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Salami mitzu z kozim serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Salami mitzu z kozim serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Salami mitzu z kozim serem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej