
Składniki
3 gramy
3 łyżki
1 sztuka
1 opakowanie
2 sztuki
150 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Buraki i dynię obierz i pokrój na duże kawałki. Na blachę nalej oliwę, wyłóż pokrojone warzywa i posyp rozkruszoną kostką czosnkową.
Krok 2
Piecz 25 minut w 200 stopniach. Wyjmij, poczekaj aż warzywa wystygną i pokrój je w grubą kostkę.
Krok 3
Sałaty opłucz, wysusz i porwij na drobniejsze kawałki. Ser pokrój w plastry. Wszystkie składniki ułóż w misce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej