
Składniki
3 gramy
3 łyżki
1 sztuka
1 opakowanie
2 sztuki
150 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Buraki i dynię obierz i pokrój na duże kawałki. Na blachę nalej oliwę, wyłóż pokrojone warzywa i posyp rozkruszoną kostką czosnkową.
Krok 2
Piecz 25 minut w 200 stopniach. Wyjmij, poczekaj aż warzywa wystygną i pokrój je w grubą kostkę.
Krok 3
Sałaty opłucz, wysusz i porwij na drobniejsze kawałki. Ser pokrój w plastry. Wszystkie składniki ułóż w misce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej