Sałatka de Karolino przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka de Karolino

Autor: smakosz

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

4 sztuki

50 gramów

1 opakowanie

1 łyżka

150 gramów

1 sztuka

100 gramów

4 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Gotujemy jajka na twardo resztę składników kroimy w kostkę mieszamy wszystko razem dodajemy majonez mieszamy i na sam koniec dodajemy Sos sałatkowy czosnkowy Knorr

Krok 2

wykańczamy majonezem lub sosem

Krok 3

do dekoracji można dodać pomidor listek bazylii ogórek

Krok 4

Smacznego :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka de Karolino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka de Karolino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka de Karolino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka de Karolino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka de Karolino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka de Karolino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka de Karolino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka de Karolino - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej