
Składniki
4 sztuki
150 gramów
100 gramów
1 sztuka
50 gramów
1 sztuka
4 łyżki
1 łyżka
1 szczypta
1 szczypta
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Gotujemy jajka na twardo resztę składników kroimy w kostkę mieszamy wszystko razem dodajemy majonez mieszamy i na sam koniec dodajemy Sos sałatkowy czosnkowy Knorr
Krok 2
wykańczamy majonezem lub sosem
Krok 3
do dekoracji można dodać pomidor listek bazylii ogórek
Krok 4
Smacznego :)
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej