
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
4 sztuki
50 gramów
1 opakowanie
1 łyżka
150 gramów
1 sztuka
100 gramów
4 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Gotujemy jajka na twardo resztę składników kroimy w kostkę mieszamy wszystko razem dodajemy majonez mieszamy i na sam koniec dodajemy Sos sałatkowy czosnkowy Knorr
Krok 2
wykańczamy majonezem lub sosem
Krok 3
do dekoracji można dodać pomidor listek bazylii ogórek
Krok 4
Smacznego :)
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej