
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
4 sztuki
1 opakowanie
1 łyżka
2 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mix sałat myjemy układamy na półmisku .Jajka gotujemy obieramy układamy na sałacie . Ser feta kroimy w kostkę układamy przez środek półmiska .
Krok 2
Oliwki czarne kroimy i dodajemy do sałatki .Robimy sos francuski winegret knorr i dodajemy do sałatki .
Krok 3
Ozdabiamy koperkiem .Podajemy
Przepisy w Waszym wykonaniu
Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej