
Składniki
1 łyżka
1 opakowanie
2 sztuki
2 sztuki
4 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mix sałat myjemy układamy na półmisku .Jajka gotujemy obieramy układamy na sałacie . Ser feta kroimy w kostkę układamy przez środek półmiska .
Krok 2
Oliwki czarne kroimy i dodajemy do sałatki .Robimy sos francuski winegret knorr i dodajemy do sałatki .
Krok 3
Ozdabiamy koperkiem .Podajemy
Przepisy w Waszym wykonaniu
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej