Sałatka z fasolką

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

2

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null szczypt

0.5 szklanki

null szczypt

150 gramów

1 opakowanie

2 sztuki

3 łyżki

150 gramów

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolki i soczewicę osącz z zalewy i przełóż do miski.

Krok 2

Słonecznik, orzechy włoskie posiekaj, dodaj do fasolek i wymieszaj.

Krok 3

Majonez rozprowadź razem ze śmietaną, dodaj Mini kostki Knorra i dokładnie wymieszaj.

Krok 4

Sos dodaj do sałatki i wymieszaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej