Smażona ryba, szpinak i ziemniaki

Autor: Aleksandra Krzyżanowska

ratingratingratingratingrating

71

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

150 gramów

1 sztuka

2 sztuki

1 łyżeczka

0.5 łyżeczki

0.5 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Na patelni parowej ułóż rybę, szpinak, czosnek pokrojony na plasterki i obrane i pokrojone na ćwiartki ziemniaki.

Krok 2

Rybę posyp Delikatem. Wszystko posyp lubczykiem.

Krok 3

Przykryj pokrywką i smaż na niewielkim ogniu przez 20-25 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Smażona ryba, szpinak i ziemniaki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Smażona ryba, szpinak i ziemniaki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Smażona ryba, szpinak i ziemniaki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Smażona ryba, szpinak i ziemniaki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Smażona ryba, szpinak i ziemniaki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Smażona ryba, szpinak i ziemniaki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Smażona ryba, szpinak i ziemniaki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej