
Składniki
2 sztuki
0.5 łyżeczki
1 łyżeczka
0.5 łyżeczki
150 gramów
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Na patelni parowej ułóż rybę, szpinak, czosnek pokrojony na plasterki i obrane i pokrojone na ćwiartki ziemniaki.
Krok 2
Rybę posyp Delikatem. Wszystko posyp lubczykiem.
Krok 3
Przykryj pokrywką i smaż na niewielkim ogniu przez 20-25 minut.

Dobra rada:
Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej