Smażona ryba, szpinak i ziemniaki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Smażona ryba, szpinak i ziemniaki

Autor: Aleksandra Krzyżanowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

150 gramów

1 sztuka

2 sztuki

1 łyżeczka

0.5 łyżeczki

0.5 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Na patelni parowej ułóż rybę, szpinak, czosnek pokrojony na plasterki i obrane i pokrojone na ćwiartki ziemniaki.

Krok 2

Rybę posyp Delikatem. Wszystko posyp lubczykiem.

Krok 3

Przykryj pokrywką i smaż na niewielkim ogniu przez 20-25 minut.

Aleksandra Krzyżanowska

Dobra rada:

Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Smażona ryba, szpinak i ziemniaki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Smażona ryba, szpinak i ziemniaki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Smażona ryba, szpinak i ziemniaki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Smażona ryba, szpinak i ziemniaki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Smażona ryba, szpinak i ziemniaki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Smażona ryba, szpinak i ziemniaki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Smażona ryba, szpinak i ziemniaki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Smażona ryba, szpinak i ziemniaki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej