Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
1 szczypta
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bardzo prosta i smaczna sałatka. Mieszamy w dowolnych ilościach (wedle uznania) ugotowany al dente makaron, liście szpinaku i pokruszony kozi ser.
Krok 2
Posypujemy świeżo zmielonym pieprzem i skrapiamy sosem sałatkowym czosnkowo-ziołowym.
Dobra rada:
Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!
Przepisy w Waszym wykonaniu
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej