Majonezowa sałątka z zupek chińskich z kurczakiem – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z Zupek Chinskich Vivon

Autor: dawidow103

ratingratingratingratingrating

1

heart
28 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

22 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

500 gramów

2 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

5 łyżek

3 sztuki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

zupki pokruszyć na drobno i przyprawić przyprawa z zupek kukurydze wsypać na durszlak odcedzić paprykę umyć usunąć nasiona pokroić w kosteczkę to samo zrobić z pomidorami i ogórkami Dodać majonezu według uznania

Krok 2

pierśi z kurczaka pokroić w kostkę lub plasterki I podsmażyć na patelni z przyprawą do kebaba Knorr fix lub bez przyprawy

Krok 3

doprawić NP: szczyptą ostrej papryki w proszku do smaku wszystko dokładnie wymieszać i pozostawiać na ok 2 godziny aż makaron się rozmięknie. Smacznego :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej