Majonezowa sałątka z zupek chińskich z kurczakiem – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z Zupek Chinskich Vivon

Autor: dawidow103

ratingratingratingratingrating

1

28 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

22 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

500 gramów

2 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

5 łyżek

3 sztuki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

zupki pokruszyć na drobno i przyprawić przyprawa z zupek kukurydze wsypać na durszlak odcedzić paprykę umyć usunąć nasiona pokroić w kosteczkę to samo zrobić z pomidorami i ogórkami Dodać majonezu według uznania

Krok 2

pierśi z kurczaka pokroić w kostkę lub plasterki I podsmażyć na patelni z przyprawą do kebaba Knorr fix lub bez przyprawy

Krok 3

doprawić NP: szczyptą ostrej papryki w proszku do smaku wszystko dokładnie wymieszać i pozostawiać na ok 2 godziny aż makaron się rozmięknie. Smacznego :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Chińszczyzna - wersja wege
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Czy szparagi wrzucamy do gotującej wody? Jak je przyrządzić, by wydobyć z nich pełnię smaku? To raptem dwa z wielu pytań, jakie przychodzą na myśl, gdy rozpoczyna się sezon na szparagi, a my nie mamy zbyt wiele doświadczenia w ich przygotowywaniu.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem.

Czytaj więcej