Majonezowa sałątka z zupek chińskich z kurczakiem – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z Zupek Chinskich Vivon

Autor: dawidow103

ratingratingratingratingrating

1

28 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500 gramów

1 opakowanie

3 sztuki

2 sztuki

2 sztuki

5 łyżek

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

zupki pokruszyć na drobno i przyprawić przyprawa z zupek kukurydze wsypać na durszlak odcedzić paprykę umyć usunąć nasiona pokroić w kosteczkę to samo zrobić z pomidorami i ogórkami Dodać majonezu według uznania

Krok 2

pierśi z kurczaka pokroić w kostkę lub plasterki I podsmażyć na patelni z przyprawą do kebaba Knorr fix lub bez przyprawy

Krok 3

doprawić NP: szczyptą ostrej papryki w proszku do smaku wszystko dokładnie wymieszać i pozostawiać na ok 2 godziny aż makaron się rozmięknie. Smacznego :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej