Sałatka z Zupek Chinskich Vivon

Autor: dawidow103

ratingratingratingratingrating

1

28 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500 gramów

1 opakowanie

3 sztuki

2 sztuki

2 sztuki

5 łyżek

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

zupki pokruszyć na drobno i przyprawić przyprawa z zupek kukurydze wsypać na durszlak odcedzić paprykę umyć usunąć nasiona pokroić w kosteczkę to samo zrobić z pomidorami i ogórkami Dodać majonezu według uznania

Krok 2

pierśi z kurczaka pokroić w kostkę lub plasterki I podsmażyć na patelni z przyprawą do kebaba Knorr fix lub bez przyprawy

Krok 3

doprawić NP: szczyptą ostrej papryki w proszku do smaku wszystko dokładnie wymieszać i pozostawiać na ok 2 godziny aż makaron się rozmięknie. Smacznego :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej