Sałatka z kalarepki polana sosem Cesar przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z kalarepki polana sosem Cesar

Autor: supermama

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 pęczek

1 sztuka

1 szklanka

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa umyc.Obrac kalarepkę,pokroic w kawałki.Rzodkiewki,ogórek,pomidor także pokroic.Wrzucic wszystko do miski.Sos wymieszac z 3 łyżkami jogurtu greckiego.Do sałatki wrzucic orzechy oraz pokrojony ser.Wszystko polac sosem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z kalarepki polana sosem Cesar - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z kalarepki polana sosem Cesar - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z kalarepki polana sosem Cesar - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z kalarepki polana sosem Cesar - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z kalarepki polana sosem Cesar - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z kalarepki polana sosem Cesar - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z kalarepki polana sosem Cesar - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z kalarepki polana sosem Cesar - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej