
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
1 pęczek
1 sztuka
1 szklanka
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa umyc.Obrac kalarepkę,pokroic w kawałki.Rzodkiewki,ogórek,pomidor także pokroic.Wrzucic wszystko do miski.Sos wymieszac z 3 łyżkami jogurtu greckiego.Do sałatki wrzucic orzechy oraz pokrojony ser.Wszystko polac sosem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej