
Składniki
1 opakowanie
2 łyżki
1 sztuka
1 sztuka
4 sztuki
3 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mix sałat myjemy osuszamy i układamy na półmisku. Truskawki myjemy kroimy w plasterki układamy na sałacie.
Krok 2
Ser twaróg mieszamy z śmietaną i 1/2 łyżeczki sosou czosnkowo-ziołowego knorr.Wyrabiamy masę i formujemy kulki ,układamy je na sałatce.
Krok 3
Robimy sos koperkowo-ziołowy ,polewamy nim sałatkę . Całosć posypujemy rzeżuchą .
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcejRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.
Czytaj więcej