Składniki
1 opakowanie
2 łyżki
1 sztuka
1 sztuka
4 sztuki
3 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mix sałat myjemy osuszamy i układamy na półmisku. Truskawki myjemy kroimy w plasterki układamy na sałacie.
Krok 2
Ser twaróg mieszamy z śmietaną i 1/2 łyżeczki sosou czosnkowo-ziołowego knorr.Wyrabiamy masę i formujemy kulki ,układamy je na sałatce.
Krok 3
Robimy sos koperkowo-ziołowy ,polewamy nim sałatkę . Całosć posypujemy rzeżuchą .
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.
Czytaj więcej