
Składniki
8 sztuk
1 sztuka
200 gramów
6 sztuk
8 sztuk
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ziemniaki obieramy i gotujemy, jaja gotujemy na twardo. Wszystkie składniki poza groszkiem kroimy w kostkę, mieszamy. Sos przygotowujemy wg uznania "na oko" z majonezu (można go zmieszać lub zastąpić jogurtem), musztardy, doprawiamy solą i pieprzem. Sałatkę polewamy sosem przygotowanym z jogurtu i sosu koperkowo - ziołowego Knorr, mieszamy i odstawiamy w chłodne miejsce, by składniki się przegryzły.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej