
Składniki
2 szczypty
2 sztuki
1 łyżeczka
1 opakowanie
15 sztuk
4 szczypty
2 sztuki
1 opakowanie
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Na talerzach ułożyć rukolę , ogórka pokroić w plasterki , pomidorki cherry na pół , a jajka w ósemki , pstrąga podzielić na mniejsze kawałki .
Krok 2
Wszystkie składniki ułożyć na sałacie , po czym doprawić solą i pieprzem .
Krok 3
Udekorować kiełkami rzodkiewki i polać sosem .
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej