
Składniki
2 szczypty
2 sztuki
1 łyżeczka
1 opakowanie
15 sztuk
4 szczypty
2 sztuki
1 opakowanie
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Na talerzach ułożyć rukolę , ogórka pokroić w plasterki , pomidorki cherry na pół , a jajka w ósemki , pstrąga podzielić na mniejsze kawałki .
Krok 2
Wszystkie składniki ułożyć na sałacie , po czym doprawić solą i pieprzem .
Krok 3
Udekorować kiełkami rzodkiewki i polać sosem .
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej