
Składniki
2 szczypty
2 sztuki
1 łyżeczka
1 opakowanie
15 sztuk
4 szczypty
2 sztuki
1 opakowanie
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Na talerzach ułożyć rukolę , ogórka pokroić w plasterki , pomidorki cherry na pół , a jajka w ósemki , pstrąga podzielić na mniejsze kawałki .
Krok 2
Wszystkie składniki ułożyć na sałacie , po czym doprawić solą i pieprzem .
Krok 3
Udekorować kiełkami rzodkiewki i polać sosem .
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej