Sałatka z wędzonym pstrągiem

Autor: natalina4

ratingratingratingratingrating

330

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 gramów

1 opakowanie

2 sztuki

15 sztuk

2 sztuki

4 szczypty

1 łyżeczka

2 szczypty

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Na talerzach ułożyć rukolę , ogórka pokroić w plasterki , pomidorki cherry na pół , a jajka w ósemki , pstrąga podzielić na mniejsze kawałki .

Krok 2

Wszystkie składniki ułożyć na sałacie , po czym doprawić solą i pieprzem .

Krok 3

Udekorować kiełkami rzodkiewki i polać sosem .

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z wędzonym pstrągiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z wędzonym pstrągiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z wędzonym pstrągiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z wędzonym pstrągiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z wędzonym pstrągiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z wędzonym pstrągiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z wędzonym pstrągiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej