
Składniki
4 plastry
null
1 sztuka
0.5 łyżki
null
0.5 łyżki
null
150 gramów
2 szklanki
0.5 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pora na farsz pokrój w krążki, podsmaż z kaszą na oleju, przypraw.
Krok 2
W każdym plastrze schabu zrób głęboką kieszonkę, mięso delikatnie rozbij.
Krok 3
Oprósz od wewnątrz przyprawami a następnie nałóż farsz z pora i kaszy. Zepnij wykałaczkami, przypraw.
Krok 4
Smaż na oleju obu stron.
Krok 5
Pora na sos pokrój w krążki i wsyp do bulionu Knorr.
Krok 6
Włóż schab z tłuszczem ze smażenia. Duś 20 minut, sos zagęść mąką, przypraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej