Seler z pomidorami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Seler z pomidorami

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

100 gramów

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Selera pokrój na podłużne kawałki, a pomidory w duże plastry.

Krok 2

Oba warzywa umieść na patelni i smaż na maśle, cały czas mieszając.*

Krok 3

Warzywa oprósz skruszona Mini kostką Pietruszka Knorr.

Krok 4

Posyp całość startym serem. Podawaj. * Należy uważać, aby masło nie przypaliło się, inaczej potrawa będzie niesmaczna i niezdrowa.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Polędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać?

Czytaj więcej

Bób to smaczne i sezonowe warzywo, uwielbiane przez wielu z nas. Jedni spożywają je jako przekąskę pozbawioną dodatków, inni przygotowują z niego najróżniejsze potrawy. Warto je jeść przez cały rok, niestety poza sezonem trudno je znaleźć. Zastanawiasz się więc, czy bób można mrozić? Chcesz przyrządzać z nim dania nie tylko latem, lecz także jesienią i zimą?

Czytaj więcej