
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 łyżka
100 gramów
null
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Selera pokrój na podłużne kawałki, a pomidory w duże plastry.
Krok 2
Oba warzywa umieść na patelni i smaż na maśle, cały czas mieszając.*
Krok 3
Warzywa oprósz skruszona Mini kostką Pietruszka Knorr.
Krok 4
Posyp całość startym serem. Podawaj. * Należy uważać, aby masło nie przypaliło się, inaczej potrawa będzie niesmaczna i niezdrowa.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej