Seler z pomidorami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Seler z pomidorami

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

100 gramów

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Selera pokrój na podłużne kawałki, a pomidory w duże plastry.

Krok 2

Oba warzywa umieść na patelni i smaż na maśle, cały czas mieszając.*

Krok 3

Warzywa oprósz skruszona Mini kostką Pietruszka Knorr.

Krok 4

Posyp całość startym serem. Podawaj. * Należy uważać, aby masło nie przypaliło się, inaczej potrawa będzie niesmaczna i niezdrowa.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej