Seler z pomidorami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Seler z pomidorami

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

100 gramów

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Selera pokrój na podłużne kawałki, a pomidory w duże plastry.

Krok 2

Oba warzywa umieść na patelni i smaż na maśle, cały czas mieszając.*

Krok 3

Warzywa oprósz skruszona Mini kostką Pietruszka Knorr.

Krok 4

Posyp całość startym serem. Podawaj. * Należy uważać, aby masło nie przypaliło się, inaczej potrawa będzie niesmaczna i niezdrowa.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Seler z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
6 osób ogląda przepis:
Cukinia duszona
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej