
Składniki
null
null
4 łyżki
null
3 łyżki
2 kilogramy
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Suma umyj i pokrój w dzwonka.
Krok 2
Oprósz solą, skrop sokiem z cytryny i obtocz w mące.
Krok 3
Smaż na rozgrzanej patelni na złoty kolor, poczym przełóż rybę do żaroodpornej formy.
Krok 4
Oprósz płatkami masła i zapiecz w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 25 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej