
Składniki
2 łyżki
2 sztuki
1 sztuka
null
1 pęczek
0.4 kilograma
2 łyżki
200 gramów
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W maszynce do mielenia zmiel białą rybę.
Krok 2
Krewetki surowe posiekaj. Połącz z rybą.
Krok 3
Dodaj teraz posiekaną kolendrę, rozkłócone jaja, posiekaną dymkę i przyprawę Knorr.
Krok 4
Wymieszaj dokładnie masę i formuj małe i okrągłe kotlety.
Krok 5
Kotleciki panieruj w mące i smaż na oleju. Podawaj z cząstką limonki i ulubioną sałatą.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej