Kotleciki rybne z kolendrą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kotleciki rybne z kolendrą

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

5

77 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

63 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

75 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.4 kilograma

200 gramów

1 pęczek

2 łyżki

2 łyżki

2 sztuki

1 sztuka

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

W maszynce do mielenia zmiel białą rybę.

Krok 2

Krewetki surowe posiekaj. Połącz z rybą.

Krok 3

Dodaj teraz posiekaną kolendrę, rozkłócone jaja, posiekaną dymkę i przyprawę Knorr.

Krok 4

Wymieszaj dokładnie masę i formuj małe i okrągłe kotlety.

Krok 5

Kotleciki panieruj w mące i smaż na oleju. Podawaj z cząstką limonki i ulubioną sałatą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotleciki rybne z kolendrą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotleciki rybne z kolendrą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotleciki rybne z kolendrą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotleciki rybne z kolendrą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotleciki rybne z kolendrą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotleciki rybne z kolendrą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotleciki rybne z kolendrą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kotleciki rybne z kolendrą  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej