Kotleciki rybne z kolendrą

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

5

72 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

62 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

64 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.4 kilograma

200 gramów

1 pęczek

2 łyżki

2 łyżki

2 sztuki

1 sztuka

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

W maszynce do mielenia zmiel białą rybę.

Krok 2

Krewetki surowe posiekaj. Połącz z rybą.

Krok 3

Dodaj teraz posiekaną kolendrę, rozkłócone jaja, posiekaną dymkę i przyprawę Knorr.

Krok 4

Wymieszaj dokładnie masę i formuj małe i okrągłe kotlety.

Krok 5

Kotleciki panieruj w mące i smaż na oleju. Podawaj z cząstką limonki i ulubioną sałatą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotleciki rybne z kolendrą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotleciki rybne z kolendrą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotleciki rybne z kolendrą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotleciki rybne z kolendrą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotleciki rybne z kolendrą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotleciki rybne z kolendrą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotleciki rybne z kolendrą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej