
Składniki
2 łyżki
2 sztuki
1 sztuka
null
1 pęczek
0.4 kilograma
2 łyżki
200 gramów
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W maszynce do mielenia zmiel białą rybę.
Krok 2
Krewetki surowe posiekaj. Połącz z rybą.
Krok 3
Dodaj teraz posiekaną kolendrę, rozkłócone jaja, posiekaną dymkę i przyprawę Knorr.
Krok 4
Wymieszaj dokładnie masę i formuj małe i okrągłe kotlety.
Krok 5
Kotleciki panieruj w mące i smaż na oleju. Podawaj z cząstką limonki i ulubioną sałatą.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej