
Składniki
2 łyżki
2 sztuki
1 sztuka
null
1 pęczek
0.4 kilograma
2 łyżki
200 gramów
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W maszynce do mielenia zmiel białą rybę.
Krok 2
Krewetki surowe posiekaj. Połącz z rybą.
Krok 3
Dodaj teraz posiekaną kolendrę, rozkłócone jaja, posiekaną dymkę i przyprawę Knorr.
Krok 4
Wymieszaj dokładnie masę i formuj małe i okrągłe kotlety.
Krok 5
Kotleciki panieruj w mące i smaż na oleju. Podawaj z cząstką limonki i ulubioną sałatą.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej