Śniadaniowy Wrap przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Śniadaniowy Wrap

Autor: Liefde

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

9 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

31 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 opakowanie

4 plastry

1 sztuka

1 sztuka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Placek tortilli rozłożyć i cały posmarować serkiem topionym lub majonezem.

Krok 2

Po jednej stronie ułożyć warzywa i wędlinę bądź łososia.

Krok 3

Zwinąć w rulon i zabezpieczyć go przed rozwinięciem (najlepiej folią aluminiową)

Krok 4

Pozostawić w lodówce na ok. 30 min, następnie podawać. Idealnie nadaje się na drugie śniadanie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Śniadaniowy Wrap - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Śniadaniowy Wrap - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Śniadaniowy Wrap - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Śniadaniowy Wrap - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Śniadaniowy Wrap - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Śniadaniowy Wrap - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Śniadaniowy Wrap - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Śniadaniowy Wrap - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Mortadela w panierce
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.

Czytaj więcej

Wigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.

Czytaj więcej