Śniadaniowy Wrap przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Śniadaniowy Wrap

Autor: Liefde

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
9 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

33 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 opakowanie

4 plastry

1 sztuka

1 sztuka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Placek tortilli rozłożyć i cały posmarować serkiem topionym lub majonezem.

Krok 2

Po jednej stronie ułożyć warzywa i wędlinę bądź łososia.

Krok 3

Zwinąć w rulon i zabezpieczyć go przed rozwinięciem (najlepiej folią aluminiową)

Krok 4

Pozostawić w lodówce na ok. 30 min, następnie podawać. Idealnie nadaje się na drugie śniadanie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Śniadaniowy Wrap - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Śniadaniowy Wrap - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Śniadaniowy Wrap - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Śniadaniowy Wrap - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Śniadaniowy Wrap - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Śniadaniowy Wrap - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Śniadaniowy Wrap - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Śniadaniowy Wrap - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej