Sos francuski przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos francuski

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

40 gramów

1 łyżka

1 łyżka

1 szklanka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypiorek i koperek opłucz, a następnie drobno posiekaj.

Krok 2

Połącz z majonezem, śmietaną i kaparami.

Krok 3

Miętę posiekaj i dodaj wraz z solą i pieprzem. Dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos francuski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos francuski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos francuski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos francuski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos francuski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos francuski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos francuski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos francuski - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Najnowsze artykuły

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej