Składniki
1 szczypta
2 łyżki
1 szczypta
40 gramów
1 łyżka
1 łyżka
1 szklanka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Szczypiorek i koperek opłucz, a następnie drobno posiekaj.
Krok 2
Połącz z majonezem, śmietaną i kaparami.
Krok 3
Miętę posiekaj i dodaj wraz z solą i pieprzem. Dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Kurczak po chińsku z warzywami
30 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej