
Składniki
1 szczypta
2 łyżki
1 szczypta
40 gramów
1 łyżka
1 łyżka
1 szklanka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Szczypiorek i koperek opłucz, a następnie drobno posiekaj.
Krok 2
Połącz z majonezem, śmietaną i kaparami.
Krok 3
Miętę posiekaj i dodaj wraz z solą i pieprzem. Dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej