
Składniki
null
3 łyżki
null
1 pęczek
50 gramów
1 szklanka
2 sztuki
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rzodkiewkę oczyść, opłucz i zetrzyj na tarce wraz z ogórkami.
Krok 2
Filety śledziowe pokrój w kostkę.
Krok 3
Natkę pietruszki drobno posiekaj,
Krok 4
Rzodkiewkę połącz z pokrojonymi w kostkę filetami śledziowymi i posiekaną natką pietruszki, majonezem i śmietaną. Dopraw.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Planujecie danie z gotowanej dyni i zastanawiacie się, jak ugotować dynię, żeby smakowała wybornie? Sprawdźcie, jak gotować dynię, żeby zachować jej smak, kolor i zapach.
Czytaj więcejJak uprażyć orzechy? Do tej czynności przydadzą się patelnia albo piekarnik. Jak uprażyć orzechy włoskie, a jak zabrać się za laskowe lub fistaszki? Wszystkiego dowiesz się z naszego krótkiego poradnika dotyczącego prażenia orzechów.
Czytaj więcej