Sos „Pollocka” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „Pollocka”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

3 łyżki

null

1 pęczek

50 gramów

1 szklanka

2 sztuki

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rzodkiewkę oczyść, opłucz i zetrzyj na tarce wraz z ogórkami.

Krok 2

Filety śledziowe pokrój w kostkę.

Krok 3

Natkę pietruszki drobno posiekaj,

Krok 4

Rzodkiewkę połącz z pokrojonymi w kostkę filetami śledziowymi i posiekaną natką pietruszki, majonezem i śmietaną. Dopraw.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „Pollocka” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „Pollocka” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „Pollocka” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „Pollocka” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „Pollocka” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „Pollocka” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „Pollocka” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „Pollocka” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej