Sos winegret w wersji podstawowej przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos winegret w wersji podstawowej

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

1

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

1 sztuka

3 łyżki

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wymieszaj wszystkie składniki.

Krok 2

Tak przyrządzony sos możesz modyfikować na przykład przez dodanie Mini kostki Pietruszka Knorr lub musztardy Dijon.

1

Opinie o przepisie

  • daniel ostrowski

    daniel ostrowski , 30.05.2018

    Balsamiczny za słodki ciut.Ja wolę spirytusowy

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos winegret w wersji podstawowej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos winegret w wersji podstawowej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos winegret w wersji podstawowej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos winegret w wersji podstawowej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos winegret w wersji podstawowej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos winegret w wersji podstawowej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos winegret w wersji podstawowej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos winegret w wersji podstawowej - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Kapusta kiszona duszona
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

średnie

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej