
Składniki
1 sztuka
2 łyżeczki
2 łyżki
1 opakowanie
150 gramów
4 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Parówki pokroiłam na dwucentymetrowe plasterki i powbijałam w nie spaghetti. Było trochę zabawy ;) Wszystko ugotowałam w osolonej wodzie - jak zwykły makaron.
Krok 2
Cebulkę pokroiłam w piórka, poddusiłam na oliwie, dodałam koncentrat pomidorowy, jogurt i przyprawy. Wymieszałam dokładnie i chcwilkę pogotowałam.
Krok 3
Parówkowe spaghetti osączyłam, przełożyłam na talerz i polałam sosem. Pychota :D
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej