
Składniki
null
2 sztuki
6 łyżek
1 łyżka
1 łyżeczka
500 gramów
1 łyżka
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę umyj i poszatkuj.
Krok 2
Skórkę z cytryny zetrzyj i wsyp do kapusty.
Krok 5
Wymieszaj kapustę z kiełkami i sosem. Podawaj delikatnie schłodzone.
Krok 3
W nie wielkiej ilości oliwy rozetrzyj przyprawę w Mini Kostkach Knorr.
Krok 4
Dodaj pozostałą oliwę, sok z cytryny, curry oraz sos sojowy. Dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej