Szaszłyk kołecki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Szaszłyk kołecki

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

1 sztuka

null

200 gramów

null

4 sztuki

null

300 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wołowinę pokrój w kostkę, a następnie przypraw i odstaw na pół godziny.

Krok 2

Boczek, paprykę i oczyszczoną cebulę pokój w plasterki.

Krok 3

Na szpadki nabijaj na przemian mięso, boczek, cebulę i paprykę. Piecz około 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szaszłyk kołecki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szaszłyk kołecki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szaszłyk kołecki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szaszłyk kołecki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szaszłyk kołecki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szaszłyk kołecki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szaszłyk kołecki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Szaszłyk kołecki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Corn Dogi
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej