
Składniki
3 sztuki
1 sztuka
null
200 gramów
null
4 sztuki
null
300 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wołowinę pokrój w kostkę, a następnie przypraw i odstaw na pół godziny.
Krok 2
Boczek, paprykę i oczyszczoną cebulę pokój w plasterki.
Krok 3
Na szpadki nabijaj na przemian mięso, boczek, cebulę i paprykę. Piecz około 10 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej