
Składniki
2 łyżeczki
2 sztuki
4 łyżeczki
60 gramów
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
30 gramów
30 gramów
8 sztuk
60 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Każdy rodzaj mięsa pokrój w kostkę.
Krok 2
Czosnek zmiażdż, wymieszaj z musztardą oraz majerankiem i włóż mięso. Marynuj przez co najmniej 30 minut.
Krok 3
W tym czasie oczyść wszystkie warzywa i pokrój na duże kawałki.
Krok 4
Mięso nadziewaj na zmianę ze śliwkami, papryką, pieczarkami i cebulą.
Krok 5
Smaż na grillu do czasu, gdy mięso będzie przyrumienione.
Krok 6
Podawaj z białym pieczywem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej